Floerty

Zašto je Floerty najbolji uređaj za uklanjanje dlaka?

Floerty vam pruža alternativu tradicionalnim metodama uklanjanja dlaka poput brijača, voska ili lasera. Ako ste umorni od posekotina, iritacije ili visokih troškova, naš bezbolni uređaj za uklanjanje dlaka je idealno rešenje za vas! Osim što uklanja dlake, Floert takođe nudi dodatne prednosti za vašu kožu.

Bez bola i sa lakoćom!

Naš magični kristalni depilator je potpuno bezbolan i jednostavan za korišćenje. Može se naneti na suvu kožu, što znači da ga možete koristiti čak i tokom putovanja. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, lako se može smestiti u torbu, čineći ga praktičnim i pouzdanim saputnikom.

Floerty je višenamenski uređaj koji se može koristiti na celom telu, uključujući ruke, bikini liniju, noge, zglobove, leđa i grudi. Osim uklanjanja dlaka, ovaj uređaj takođe deluje kao piling za kožu, uklanjajući mrtve ćelije i poboljšavajući ten.

Ovaj uređaj je takođe odličan izbor za poklon! Bilo da želite obradovati članove porodice, prijatelje ili kolege, Floerty će im pomoći da otkriju svoju lepotu i povećaju samopouzdanje.

🌸 Kako se koristi?

Preporučujemo da ga koristite posle tuširanja, kada je koža u potpunosti čista, mekana i hidrirana, kada se osuši, jer najbolji efekat daje na suvo. Takodje, možete ga koristiti i tokom tuširanja, u zavisnosti od tipa kože. Posle korišćenja, samo oprati proizvod i spreman je za sledeću upotrebu.
 

🌸 Ko sve može da koristi Floerty?

Floerty je dizajniran i namijenjen da bezbjedno radi na najširem spektru tipova kože, kao i dlačica. Efikasno uklanja dlačice, a u isto vrijeme vrši piling kože, ostavljajući je sjajnom i mekanom. 

Dočekajte leto spremni

Floerty pomaže u uklanjanju bilo kom trenutku! Pa čak i na plaži!

Floerty iskustva

Svi naši korisnici su zadovoljni proizvodom i toplo ga preporučuju drugima.

Sa Floerty-em možete izrazito lako ukloniti nezeljene dlačice u udobnosti svog doma. Njegov dizajn je nevjerovatno lak za držanje, a najbitnije, nježan je za vašu kožu.